Tjänster i hela Spanien
+34 600 88 55 58
info@doctor-spain.com

Medicinsk hjälp på kliniker

Medicinsk hjälp på kliniker

                           

 

 

Medicinsk hjälp på kliniker:

 

 

Medicinsk hjälp på kliniker

 

Hur fungerar det:

 

1) Patienten eller dennes följeslagare skickar ett meddelande till oss eller ringer oss på vårt callcenter (tel: +34 600 88 85 58).

 

2) Vi frågar dig om ditt hälsoproblem och dess plats.

 

3) Vi begär patientens tillåtelse att hantera och lagra sin information och personuppgifter i vårt system i enlighet med gällande spanska och europeiska lagar (namn, födelsedatum, kön, typ och identifikationsnummer, adress, telefonnummer, etc.). -post, etc.).

 

4) Vi ringer vår lokala vårdgivare och avgör om vi kan göra ett hembesök, vid vilken tid den dagen eller nästa dag.

 

5) Kan vi göra det föreslår vi en tid, och ett ungefärligt grundpris för hembesöket. Detta pris inkluderar besöket och recept (det inkluderar inte tester, injicerbara läkemedel eller andra procedurer som kan vara nödvändiga, som läggs till baspriset).

 

6) Om patienten samtycker till tid och pris för konsultationen (det kan variera beroende på region/avstånd) bokar vi tid på överenskommen tid på kliniken och/eller ger kliniken patientkontakt så att boka tid direkt.

 

7) Om vi ​​inte har en klinik nära patientens plats, eller om det inte är nödvändigt eftersom problemet kan lösas med en videokonsultation, erbjuder vi det.

Vid telematiska konsultationer skickar vi en betalningslänk via Santander GetNet till patientens e-post. Efter att patienten fått diagnosen, och behandling har inletts, skriver läkaren en rapport som skickas tillsammans med fakturan, så att patienten kan hämta den från sin reseförsäkring. Båda är i PDF-format. Den medicinska rapporten är skyddad med ett lösenord, vilket förklaras i mejlet som skickas.

Obs: Ibland är det nödvändigt att kontrollera din skräppostmapp, eftersom din e-postleverantör kanske inte känner igen vår e-post som bekant för dig.

 

8) Om läkaren anser att det är nödvändigt för patienten att gå till ett sjukhus för tester eller behandlingar, kan vi ange det närmaste och mest lämpliga sjukhuset för ditt fall.

Medicinsk hjälp på kliniker

Medicinsk hjälp på kliniker

Call Now Button